ŠKODA Plus kultivuje trh s jazdenými vozidlami

10. října 2022

Pri programe ŠKODA Plus, ktorý prednedávnom spustila spoločnosť ŠKODA AUTO Slovensko v rámci siete svojich autorizovaných predajcov, sa zákazníci môžu spoľahnúť, že ponúkané vozidlá prešli skutočne detailným preverovaním pred tým, ako ich zaradili do predaja. Automobily v ponuke sú navyše podporené aj kvalitným servisným zázemím značky ŠKODA a výhodným financovaním prostredníctvom ŠKODA Financial Services.

› Program ŠKODA Plus ponúka slovenským motoristom možnosť kúpiť si jazdené auto s preverenou históriou a garanciou
› Vozidlá v programe spĺňajú prísne kritériá kvality a sú zárukou dlhého a spokojného užívania bez obáv z neznámeho pôvodu
› Program ŠKODA Plus kultivuje predaj jazdených vozidiel, odštartoval u 18 autorizovaných predajcov značky ŠKODA

Bratislava, 10. októbra 2022 – Široká ponuka vozidiel, preverený pôvod, garancia najazdených kilometrov a stav, na ktorý sa môžeme spoľahnúť. To sú najčastejšie požiadavky motoristov, ktorí sa zaujímajú o kúpu jazdeného auta. Aj keď sa týmito vyjadreniami pýši takmer každý predajca, nie všetci tieto hodnoty vyznávajú, preto sú zákazníci opatrní. Pri programe ŠKODA Plus, ktorý prednedávnom spustila spoločnosť ŠKODA AUTO Slovensko v rámci siete svojich autorizovaných predajcov, sa však zákazníci môžu spoľahnúť, že ponúkané vozidlá prešli skutočne detailným preverovaním pred tým, ako ich zaradili do predaja. Automobily v ponuke sú navyše podporené aj kvalitným servisným zázemím značky ŠKODA a výhodným financovaním prostredníctvom ŠKODA Financial Services.

Garantovaný stav vďaka certifikovanému programu

Program ŠKODA Plus je predajný systém jazdených vozidiel u autorizovaných predajcov značky ŠKODA na Slovensku, v rámci ktorého sú v ponuke okrem modelov ŠKODA aj vozidlá iných značiek, a to rozdelené podľa veku do troch rôznych kategórií. Samostatnou kategóriou sú tzv. Ročné vozidlá, čo sú automobily, ktoré sú ešte v záruke od výrobcu. Značka ŠKODA chce týmto certifikovaným programom kultivovať trh s jazdenými autami a prispieť tak k dobrému menu a renomé trhu s jazdenými vozidlami.

Okrem zánovných jazdených vozidiel však zákazníci môžu nájsť v rámci programu ŠKODA Plus aj staršie jazdené autá s garanciou pôvodu a technického stavu. Prechádzajú skutočne detailným preverovaním, ktoré zabezpečuje, že vozidlá zaradené do tohto programu budú spĺňať náročné podmienky a motorista sa tak môže spoľahnúť na servisnú históriu, garanciu najazdených kilometrov, pôvod vozidla a jeho stav. Tieto autá je pritom možné nájsť u autorizovaných predajcov momentálne na 18 miestach po celom Slovensku, alebo na vynovenej webstránke www.skodaplus.sk.

Tri vekové kategórie vozidiel

V rámci programu ŠKODA Plus sú ponúkané autá rozdelené do troch základných skupín, podľa ich veku. Ročné vozidlá zahŕňajú automobily značky ŠKODA s vekom maximálne 18 mesiacov a nájazdom do 30 tisíc kilometrov. Ide o zánovné, málo jazdené autá v perfektnom stave, ešte v záruke. Kategória Vyskúšaných jazdených vozidiel zahŕňa jazdené automobily všetkých značiek do veku 5 rokov spĺňajúcich prísne kvalitatívne kritériá. Majú jasný pôvod a históriu doloženú certifikátom. Autá s vekom nad 5 rokov je možné nájsť v kategórii Jazdené vozidlá, pričom stále ide o dôsledne vyberané automobily, pripravené a skontrolované autorizovaným servisným partnerom značky ŠKODA. Autá preverujú certifikovaní mechanici, ktorí v rámci každého auta kontrolujú viac ako 100 položiek.

Predaj, ale aj výkup

V rámci programu ŠKODA Plus zákazníci môžu jazdené vozidlá nielen kupovať, ale aj predávať. Výkup vozidla môže slúžiť tiež na protiúčet pri výbere nového automobilu. Pri predaji jazdeného vozidla do programu ŠKODA Plus sa zákazníci môžu spoľahnúť na férové ocenenie, rýchle jednanie a peniaze do 24 hodín od podpisu zmluvy. Pri kúpe nového vozidla je to zasa certifikát kvality, široký výber vozidiel, rýchle vybavenie formalít či priaznivé podmienky financovania a poistenie prostredníctvom ŠKODA Financial Services. To všetko v príjemnom prostredí siete predajní patriacich do programu ŠKODA Plus alebo na webstránke www.skodaplus.sk.

Celý text tlačovej správy vrátane fotografií nájdete na ŠKODA Storyboard-e.