S Tribulom po horách ekologicky

9. května 2022

Obľúbená televízna šou S Tribulom po horách, ktorú vysiela TV Markíza, bude ešte ekologickejšia. ŠKODA sa totiž stáva partnerom tohto programu na nadchádzajúcu sezónu, vďaka čomu sa moderátor Ján Tribula spolu s produkčným tímom a hosťami budú presúvať lokálne bezemisne na elektromobile ŠKODA ENYAQ iV.

Bratislava 9. máj 2022 – Obľúbená televízna šou S Tribulom po horách, ktorú vysiela TV Markíza, bude ešte ekologickejšia. ŠKODA sa totiž stáva partnerom tohto programu na nadchádzajúcu sezónu, vďaka čomu sa moderátor Ján Tribula spolu s produkčným tímom a hosťami budú presúvať lokálne bezemisne na elektromobile ŠKODA ENYAQ iV. Moderátor, ktorý vodí svojich hostí po slovenských horách, spoluprácu víta aj z dôvodu zníženia uhlíkovej stopy pri tvorbe relácie. 

Sme radi, že môžeme prispieť k tomu, aby sa táto mimoriadne obľúbená relácia stala ešte ekologickejšou. V ŠKODA AUTO Slovensko vynakladáme množstvo úsilia na to, aby sme svoju uhlíkovú stopu minimalizovali. Práve prechod na elektromobilitu je jedným z tých krokov, ktoré pomôžu zlepšiť budúcnosť nielen našej krajiny, ale aj planéty,“ uviedol Roman Rajtár, vedúci marketingu spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Populárnemu moderátorovi televízie Markíza Jánovi Tribulovi a jeho hosťom bude robiť spoločnosť nová ŠKODA ENYAQ iV počas celej nadchádzajúcej sezóny. Prvou hostkou, ktorú bude v relácii v rámci partnerstva sprevádzať elektrické SUV z dielne mladoboleslavskej automobilky, je symbolicky československá spevácka ikona Helena Vondráčková.

Keďže sa často pohybujeme v prostredí národných parkov, prišlo nám to úplne prirodzené prejsť na takýto ekologický spôsob dopravy. Pri našej práci okrem toho prevážame aj množstvo techniky, takže jedinou voľbou bolo práve takéto elektrické SUV,“ povedal na margo novej spolupráce moderátor Ján Tribula. V Tatrách tak bude jazdiť elektrická novinka, ktorá pasažierom zabezpečí dojazd viac než 520 kilometrov na jedno nabitie.

ŠKODA ENYAQ iV je od svojho uvedenia dlhodobo najpredávanejším elektromobilom na Slovensku, ktorý ponúka bohatý priestor pre posádku, veľký batožinový priestor či technologicko-bezpečnostnú výbavu, ktorá sa môže porovnávať s vyššími triedami vozidiel.

„Ako vieme, na Slovensku u časti motoristickej verejnosti panujú obavy z nedostatočnej infraštruktúry na prevádzku elektrifikovaných vozidiel. No v tomto kontexte musíme povedať, že sú naozaj neopodstatnené. Plne to dokazuje aj tento projekt, v rámci ktorého zavíta štáb televízie Markíza s plne elektrickým modelom ENYAQ iV aj do odľahlejších častí Slovenska, vrátane Vysokých Tatier, dopĺňa Roman Rajtár. 

S Tribulom po horách je televízna relácia, v ktorej si populárny moderátor Ján Tribula volá zaujímavých hostí, vodí ich po horách a ukazuje im krásy Slovenska. ŠKODA ENYAQ iV okrem komfortu ponúkne lokálne bezemisnú jazdu, čím sa skvele hodí do chránených oblastí, akými sú trebárs aj Vysoké Tatry.

Reláciu S Tribulom po horách je možné sledovať každú nedeľu na TV Markíza či vo videoarchíve TV Markíza.

Celý text tlačovej správy vrátane fotografií nájdete na ŠKODA Storyboard-e.